procesbegeleiding

Procesbegeleider Katja van der Valk van BuildingCommunity heeft ons CPO project in de afgelopen twee jaar deskundig en professioneel begeleid. Zij behoedde ons voor veel valkuilen, ze leerde ons hoe je een CPO project zonder al te grote kleerscheuren opzet en niet te vergeten leerde ze ons alles over besluitvorming volgens de consent-methode. Op dit moment (augustus 2022) hebben we allemaal de aanneemovereenkomst en het koopcontract getekend. Daarmee is de belangrijke fase van opstarten, vormen van de groep, ontwerpen van het gebouw, verkrijgen vergunningen en voorbereiden bouw afgesloten. We hebben samen een enorm enerverend traject afgelegd en dat hadden we zonder Katja niet gekund. Vol goede moed gaan we na de vakantie starten met de bouw; een nieuwe fase voor Grijs & Groen Wonen.

Op haar website schrijft Katja:                                         

 “Niet iedereen kan hetzelfde, maar samen kan je wel meer!“                                        

Door individuele woonwensen, aan- en afwezige kwaliteiten binnen een groep zorgvuldig mee te nemen kan een resultaat bereikt worden dat werkelijk de woondroom van de initiatiefnemers en toekomstige bewoners dient, zodat een uniek en bijzonder woonproject ontstaat.

“Van moodboard tot huissleutel” – In een project als Grijs & Groen Wonen gaat het om goed adviseren over kosten, proces, samenwerkingsafspraken, bouwtechnieken en –materialen.

Afscheid van Katja

Op 22 december nemen we na twee en een half jaar intensieve samenwerking afscheid van Katja; de bouw is gestart. Het was een mooi proces.